Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη

Τον Άρη αντιμετωπίζει αύριο (7/1, 17.15) ο Βόλος. Οι παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός των Θεσσαλών, Άνχελ Λόπεθ. Στην αποστολή και ο Μπουένο

Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Άρη (7/1, 17.15, Κλεάνθης Βικελίδης). Ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ φυσικά δεν υπολογίζει από εδώ και πέρα τον Ουάρντα, ο οποίος έπαιξε για τελευταίο φορά τη Δευτέρα στο ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο και πλέον συνεχίζει στον ΠΑΟΚ.

Εκτός είναι για ακόμη μία αγωνιστική ο Τέκιο (τραυματίας) αλλά και οι ανέτοιμοι Τσοκάνης, Κρητικός που έχουν χάσει αρκετά παιχνίδια. Εκτός έμεινε ο Σωτήρης Νίνης.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Κολόμπο, ο οποίος εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο και αναμένεται να πάρει και πάρει φανέλα βασικού.

Για πρώτη φορά υπολογίζεται και ο Μπουένο, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες και ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του.

Η αποστολή της ομάδας του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντακης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Μήτογλου, Γκρίλο, Λογαράς, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μπάλλας, Κανελλάκης, Κιάκος, Ρενάτο, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Μπουένο, Περέα.