ΟΦΗ: Ο Γιώργος Σίμος περιμένει τον «πελαργό» αντί για τη Λαμία

Ο Γιώργος Σίμος δεν θα κοουτσάρει τον ΟΦΗ στον αγώνα με τη Λαμία (7/1) καθώς βρίσκεται κοντά στην ετοιμόγεννη σύζυγό του.

ΟΦΗ: Ο Γιώργος Σίμος περιμένει τον «πελαργό» αντί για τη Λαμία

Χωρίς τον Γιώργο Σίμο στον πάγκο θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ κόντρα στη Λαμία, καθώς η σύζυγος του Έλληνα τεχνικού είναι στις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της.

Ο Σίμος που αναμένεται να γίνει πατέρας όχι ενός αλλά δυο παιδιών, δεν ήθελε να λείψει από κοντά της με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να πορευτεί χωρίς αυτόν στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία.

Ωστόσο, ο 42χρονος τεχνικός θα βρίσκεται κανονικά στον πάγο των Κρητικών για το ματς με τον Ατρόμητο (10/1) υποδεχόμενος την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Στο μεταξύ με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (5/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με την αμία.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Κώστας Γιαννούλης, Φελίπε Σόουζα και Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, με τον τελευταίο να κάνει και θεραπεία.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ οι Απόστολος Γιάννου, Αντίλ Ναμπί και Βάζεμπαχ Σακόρ έκαναν θεραπεία.

Ο Ρικάρντο Βαζ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Η τελευταία προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, θα γίνει αύριο, Τετάρτη (6/1), στις 11:00 στο «Θ. Βαρδινογιάννης».