Άρης: Συμφώνησε με τον Ιωάννου της Νότιγχαμ

O Άρης βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νικόλα Ιωάννου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Άρης: Συμφώνησε με τον Ιωάννου της Νότιγχαμ

Θέμα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νικόλα Ιωάννου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τα διαδικαστικά.

Ο Ιωάννου δεν ήταν στα σχέδια του Κρις Χιούτον και η Νότιγχαμ ήταν διατεθειμένη να τον παραχωρήσει μόλις ερχόταν κάποια πρόταση. Από τη στιγμή που... εμφανίστηκε ο Άρης άναψε το πράσινο φως.

Ο Άκης Μάντζιος είχε ζητήσει ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ και ο 25χρονος Κύπριος ήταν από την αρχή στη μεταγραφική λίστα για τον Ιανουάριο.

Η συμφωνία επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ και μένει να γίνει γνωστό το πλαίσιό της, αν δηλαδή, πρόκειται για δανεισμό η για ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Ιωάννου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ καθώς εντάχθηκε σε αυτά σε παιδική ηλικία κι έφτασε έως την ομάδα των U19.

Καθώς όμως δεν βρήκε επαγγελματικό συμβόλαιο μετακόμισε το 2014 στην Κύπρο και αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ για έξι χρόνια (2014-2020) καταγράφοντας 125 συμμετοχές και κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα.

To περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ με την οποία υπέγραψες τριετές συμβόλαιο. Με προπονητή τον Λαμουσί είχε χρόνο συμμετοχής αλλά με τον Χιούτον βρισκόταν μονίμως εκτός αποστολής.