Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε: Οι τρέλες του, ο Παναθηναϊκός που περιμένει και οι οπαδοί της Αντβέρπ

Ο Καμερουνέζος Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε που «χτύπησε» και μέσω των social media, δέχθηκε την επίσκεψη της αστυνομίας και την προειδοποίηση για επίσκεψη οπαδών της Αντβέρπ με τον Παναθηναϊκό να περιμένει στο... ακουστικό του.

Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε: Οι τρέλες του, ο Παναθηναϊκός που περιμένει και οι οπαδοί της Αντβέρπ

Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε κάνει τα πάντα για να πείσει την Αντβέρπ να τον αποδεσμεύσει και σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Καμερουνέζος επιθετικός εμφανίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας, με φανέλα της Άντερλεχτ. Κάθε άλλο παρά τυχαία κίνηση, καθώς μιλάμε για την... μισητή για τους φίλους της Αντβέρπ, Άντερλεχτ.

Το κακό για τον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε είναι ότι βρήκε κλειστή την πόρτα του προπονητικού κέντρου της Αντβέρπ καθώς οι σεκιούριτι, εκτελώντας προφανώς εντολές άνωθεν, δεν του επέτρεψαν την είσοδο. Οι τραγελαφικές σκηνές με το Ζε να τραβά την πόρτα και τους σεκιούριτι να την κρατούν, δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Το απόγευμα, ο Καμερουνέζος «χτύπησε» και πάλι μέσω των social media. Ανάρτησε φωτογραφία από τα αποδυτήρια και έγραψε: «Εδώ είναι του Ζε».

Όλα αυτά δεν τα παρακολουθούν μόνο οι φίλαθλοι αλλά και η αστυνομία, η οποία πήγε στο διαμέρισμά του. Εκεί του ζήτησαν να ηρεμήσει και σύμφωνα με πληροφορίες του έδειξαν δημοσιεύματα σε βελγικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία είναι πιθανό, οπαδοί της Αντβέρπ να τον περιμένουν σήμερα στο προπονητικό κέντρο με άγριες διαθέσεις.

Απ' ότι φαίνεται, αυτός που τον περιμένει είναι ο Παναθηναϊκός. Ελπίζουν ότι η ομάδα του θα συναινέσει στον δανεισμό του 23χρονου παίκτη. Από την πλευρά τους οι Βέλγοι, προς στιγμήν, φέρονται να συζητούν μόνο πώλησή του και κάπως έτσι αιτιολογούν τις... τρέλες του Ζε.