Λαμία- Άρης 2-0: Ο Αραμπούλι τον επανέφερε στη Γη (highlights)

Με τον Γεωργιανό επιθετικό Μπατσάνα Αραμπούλι να είναι καταπληκτικός στο ξεκίνημα του αγώνα η Λαμία κέρδισε 2-0 τον Άρη και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα

Λαμία- Άρης 2-0: Ο Αραμπούλι τον επανέφερε στη Γη (highlights)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε απόψε η Λαμία που επικράτησε με 2-0 του Άρη στην έδρα της σε ένα ματς με πολλά νεύρα, ένταση και… νερό!

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε πριν το ματς έθεσε σε αμφιβολία τη διεξαγωγή του και μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε… λίμνη.

Η Λαμία έκανε απίστευτο ξεκίνημα, καθώς μέχρι το 17' βρέθηκε να προηγείται με 2-0 και να έχει στα… σχοινιά τους Θεσσαλονικείς πριν καλά- καλά καταλάβουν ότι άρχισε το παιχνίδι.

Λαμία - Άρης: Εκπληκτικό γκολ ο Αραμπουλί με «ψαλίδι» για το 2-0! (vid)

Ο Αραμπούλι με τα δύο γκολ που σημείωσε έβαλε τους γηπεδούχους στη… θέση του οδηγού με τον Άρη να προσπαθεί σπασμωδικά να αντιδράσει.

Το ματς απέκτησε ένταση, νεύρα και πολλές μονομαχίες μέσα στις λίμνες από τα νερά που βρίσκονταν στο γήπεδο με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πάντως να έχει στα χέρια της το τιμόνι του αγώνα και να οδηγείται στην επικράτηση.

Λαμία - Άρης: Το γκολ του Αραμπουλί που ακυρώθηκε αλλά τελικά μέτρησε για το 1-0! (vid)

Ο Μάντζιος άλλαξε στο 58’ σχεδόν όλη την επιθετική του γραμμή, αλλά στο 63’ η απερισκεψία του Σούντγκρεν να σπρώξει ένα μπολ μπόι άφησε τους Θεσσαλονικείς με δέκα παίκτες.

Το ματς δεν άλλαξε μορφή και η Λαμία έφτασε στην πρώτη της φετινή νίκη.

Ο διαιτητής Σκουλάς τα… μούσκεψε περισσότερο από τη βροχή που έπεφτε καταρρακτωδώς πριν τον αγώνα κι αν δεν ήταν το VAR θα είχε πολλά περισσότερα προβλήματα από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων…

Μικρογραφία

Λαμία- Άρης: 2-0

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)


Σκόρερ: Αραμπούλι (8'), (17')

Κίτρινες: Ταϊρόν (33’), Μπιάρνασον (80’) – Γκάμα (45’), Ρόουζ (67’), Μαντσίνι (81’), Λόπεθ (84’)

Κόκκινη: Σούντγκρεν (63’)

Συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (77’ Γκούγκα ), Ταϊρόν (62’ Μπιάρνασον), Καραμάνος (62’ Βλάχος), Ντέλετιτς (89’ Βασιλακάκης ), Αραμπούλι.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα,Σάσα, Ματίγια (71’ Τζέγκο ), Μπερτόγλιο (58’ Λόπεθ), Γκάμα, Σίλβα (58’ Μαντσίνι ), Μάνος (58’ Γκαρσία)