Βέλγικες «Σειρήνες» για Λοβέρα, δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό

Ο Μάξι Λοβέρα δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό, καθώς έχει πρόταση στα χέρια του από Βέλγους και... όχι μόνο.

Βέλγικες «Σειρήνες» για Λοβέρα, δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό

Από τις 18 Δεκεμβρίου το fosonline.gr σάς είχε προϊδεάσει ότι ο Μάξι Λοβέρα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και στο β’ μισό της σεζόν. Δέκα μέρες αργότερα αποκάλυπτε την έντονη κινητικότητα που υπήρχε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τον Αργεντινό, ο οποίος έφτασε μία ανάσα από την Βάσκο Ντα Γκάμα τον Νοέμβριο, αλλά τελικά ο Μαρτίνς είχε θέσει «βέτο».

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόταση για τον Λοβέρα

Κάτι... κινείται για Λοβέρα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι την πόρτα της πειραϊκής ΠΑΕ έχουν χτυπήσει επίσημα ομάδες από το Βέλγιο, με την Άντερλεχτ να έχει καταθέσει μία σχετικά καλή προσφορά για δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως τον Ιούνιο και... βλέπουμε για αγορά από το καλοκαίρι.

Δεν είναι όμως μόνο η Άντερλεχτ. Και ομάδες από την άλλη όχθη του Ατλαντικού ασχολούνται με την περίπτωσή του, έχοντας κάνει κάποιες διερευνητικές κρούσεις προς τον Ολυμπιακό.

Σε γενικές γραμμές, η κατάσταση με τον Λοβέρα είναι η εξής: Ο Μαρτίνς δεν τον έχει στις βασικές επιλογές, τον έχει μονίμως είτε στον πάγκο, είτε (περισσότερο) στην εξέδρα και είναι λογικό και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Για αυτό το λόγο, το πιθανότερο είναι να μην συνεχίσει στο λιμάνι στο δεύτερο μισό της σεζόν και να πάει κάπου δανεικός έως το καλοκαίρι για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η Άντερλεχτ αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι η πιο επίμονη, αλλά δεν «παίζει» μόνη της στη διεκδίκηση του Αργεντινού, που στον ενάμισι χρόνο που βρίσκεται στο λιμάνι, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.