Λαμία - Άρης: Κακοκαιρία στην Φθιώτιδα και κίνδυνος αναβολής

Η κακοκαιρία στην Λαμία ενδέχεται να προκαλέσει πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα με τον Άρη που είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Δευτέρας (4/1, 19.30).

Λαμία - Άρης: Κακοκαιρία στην Φθιώτιδα και κίνδυνος αναβολής

Όλα είναι πιθανά να συμβούν στην Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας (4/1, 19.30) λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης στην περιοχή. Υπάρχουν πιθανότητες να αναβληθεί το παιχνίδι με τον Άρη λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει όλο τον νομό της Φθιώτιδας, καθώς ο αγωνιστικός χώρος που ούτως ή άλλως είναι από τους χειρότερους της Super League, έχει επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο εξαιτίας της καταιγίδας και κατ’ επέκταση αναμένεται να είναι επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Ο αγώνας με τον Άρη είναι στο πλαίσιο της 14ης αγγωνιστικής της Super League και αυτή τη στιγμή είναι στον «αέρα».

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης θα έχει ο διαιτητής Μανώλης Σκουλάς του συνδέσμου Θεσσαλίας, ο οποίος θα επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από τη σέντρα και θα πάρει την τελική του απόφαση.

Αυτή τη στιγμή πάντως, η κατάσταση λόγω της κακοκαιρίας είναι αρκετά δύσκολη και αυξάνονται οι πιθανότητες να οδηγηθεί το παιχνίδι της Λαμίας με τον Άρη προς αναβολή.