ΠΑΟΚ: Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Κρμέντσικ - «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα!»

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Μίκαελ Κρμέντσικ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Κρμέντσικ - «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα!»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ανακοίνωση της μεταγραφής του Μίκαελ Κρμέντσικ από τον ΠΑΟΚ. Ή για την ακρίβεια ο εξάμηνος δανεισμός του από την Μπριζ.

Ο Τσέχος επιθετικός έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη συμφωνία και να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, αφού πρώτα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Κρμέντσικ που δεν υπολογιζόταν από την Μπριζ, εμφανίζεται να είναι ο ιδανικός στο πλάνο του Πάμπλο Γκαρσία για την κορυφή της επίθεσης και ειδικά μετά τις «χαμηλές πτήσεις» του Τσόλακ.

Εδώ και δέκα μέρες ήταν σε ανοικτή γραμμή ο ΠΑΟΚ με την βελγική ομάδα για να συμφωνηθεί ο εξάμηνος δανεισμός, είχαν προκύψει κάποια εμπόδια ως προς την οψιόν αγοράς, αλλά τελικά η συμφωνία έκλεισε στα 4 εκατομμύρια ευρώ για το καλοκαίρι. Είναι ένα αρκετά υψηλό ποσό, το οποίο λογικά θα το διαπραγματευτεί ο «Δικέφαλος του βορρά» τον Ιούνιο με την Κλαμπ Μπριζ και ειδικά από τη στιγμή που οι Βέλγοι δεν δείχνουν και ιδιαίτερη διάθεση να τον πάρουν πίσω.

Ο Κρμέντσικ θα πλαισιώσει λοιπόν τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ και αναμένεται τις επόμενες μέρες να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης με τον Τσόλακ, για τον οποίο υπάρχουν πολλά σενάρια - ασχέτως αν ο ίδιος τα διαψεύδει - για επιστροφή του στο πρωτάθλημα Κροατίας (με τη μορφή δανεισμού σε πρώτη φάση και... βλέπουμε).

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κρμέντσικ, είπε:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη επιλογή μου. Μαζί με τον μάνατζερ μου μιλήσαμε γύρω από τη μεταγραφή, κάναμε καλή δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα... Γνωρίζω πράγματα για την ομάδα. Ο μάνατζερ μου σε μια από τις κουβέντες που κάναμε μου είπε ότι αυτός ο σύλλογος είναι για μένα»

ΠΑΟΚ: «Η Ουνιόν Βερολίνου για Κρμέντσικ»