Μουνάφο: «Να πάρουμε αποτέλεσμα και από τον Ολυμπιακό»

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, στρέφει την προσοχή του στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Τι είπε ο αρχηγός Χουάν Μουνάφο για το ματς με τον νταμπλούχο Ελλάδας την Τετάρτη (6/1) στην Τρίπολη.

Μουνάφο: «Να πάρουμε αποτέλεσμα και από τον Ολυμπιακό»

Ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μουνάφο μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αλλά και τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Δεν υπάρχουν μέρες ξεκούρασης και οι Αρκάδες την Τετάρτη αντιμετωπίζουν τον νταμπλούχο Ελλάδας, στο πιο δύσκολο εντός έδρας ματς της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού χαφ του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μουνάφο:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν σημαντικό πως είχαμε φάσεις. Κάναμε καλή αρχή κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος και για τις δυο ομάδες. Πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις πρέπει να μην χάνεις. Είχα πει ότι πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν.

Κοιτάμε το επόμενο ματς. Με τον Παναθηναϊκό πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και τώρα πάμε σπίτι μας για να πάρουμε αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να έχουμε καλή ημέρα και να τα κάνουμε όλα σωστά αν θέλουμε να πάρουμε κάτι κόντρα στον Ολυμπιακό».