ΟΦΗ: Υποδοχή με παράπονα από τον κόσμο

Ο ΟΦΗ μπήκε με το...αριστερό στο νέο έτος και μετά την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, την αποστολή στο Ηράκλειο υποδέχθηκε μερίδα οπαδών. Παράπονα με κόσμιο τρόπο.

ΟΦΗ: Υποδοχή με παράπονα από τον κόσμο

Οπαδοί του ΟΦΗ αργά το βράδυ της Κυριακής περίμεναν την αποστολή της ομάδας να επιστρέψει από το Αγρίνιο, όπου και έπαιξε με τον Παναιτωλικό, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Στο «Νίκος Καζαντζάκης», οι οπαδοί της ομάδας του Ηρακλείου μίλησαν με κόσμιο τρόπο σε παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ του ΟΦΗ και σε καμία περίπτωση η κατάσταση δεν ξέφυγε. Δεν μιλάμε για υποδοχή με αποδοκιμασίες. Οι φίλοι της ομάδας βλέποντας πως ο ΟΦΗ δεν έχει τα περσινά αποτελέσματα, ζήτησαν εξηγήσεις και εξέφρασαν τα παράπονά τους.

«Εμείς δεν θέλουμε ούτε πρωταθλήματα, ούτε κύπελλα, θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι για τον ΟΦΗ. Θέλουμε να παίζετε με πάθος και να μην παρουσιάζεστε αδιάφοροι στα παιχνίδια. Θέλουμε να δείχνετε πάθος, να παίζετε για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του» είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί του ΟΦΗ στα μέλη της αποστολής της ομάδας του Ηρακλείου που επέστρεψε στη βάση της αργά το βράδυ της Κυριακής από το Αγρίνιο.

Οι οπαδοί αφού εξέφρασαν τα παράπονά τους, αποχώρησαν από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντάκης», χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα.