Βόλος: Με Ουάρντα κόντρα στον Ατρόμητο!

Ο Βόλος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Τη Δευτέρα (4/1)  θέλει και δεύτερη κόντρα στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Στην αποστολή των Θεσσαλών και ο Αμρ Ουάρντα.

Βόλος: Με Ουάρντα κόντρα στον Ατρόμητο!

Ο Αμρ Ουάρντα είναι στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο οποίος έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, έμεινε στον Βόλο για να παίξει στον αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Στην αποστολή για την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ είναι και οι Ρενάτο Σάντος, Φάουστο Γκρίλο οι οποίοι αποκτήθηκαν τον Δεκέμβριο και έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την πρεμιέρα του β’ γύρου.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι εξής παίκτες: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Γκρίλο, Λογαράς, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μπάλλας, Κανελλάκης, Ρενάτο, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Ουάρντα, Περέα.

Εκτός είναι για ακόμη μια φορά ο Τέκιο (τραυματίας) ενώ δεν υπολογίζεται και ο Κολόμπο (τιμωρημένος).

Ανέτοιμοι και οι Τσοκάνης, Κρητικός ενώ δεν είναι στην αποστολή ο Μπουένο, ο οποίος ανακοινώθηκε την Κυριακήαπό την ΠΑΕ Βόλος.

Επίσημο: Στο Βόλο ο Αλμπέρτο Μπουένο

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον φορ όσο και στα άκρα, αποτελεί την τρίτη προσθήκη του Βόλου για τον Ιανουάριο έπειτα από τους Φάουστο Γκρίλο και Ρενάτο Σάντος, με τους Βολιώτες να αναζητούν πλέον έναν κεντρικό αμυντικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.