Προπόνηση στο Καραϊσκάκη για Χασάν και Ρέαμπτσιουκ (vid)

Ο Αχμέντ Χασάν ανεβάζει ρυθμούς και μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ προπονήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ το ίδιο έκανε και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Προπόνηση στο Καραϊσκάκη για Χασάν και Ρέαμπτσιουκ (vid)

Στις 18 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της Αιγύπτου ότι ο Αχμέντ Χασάν ήταν θετικός στον κορονοϊό. Ο Αιγύπτιος επιθετικός στάθηκε άτυχος, διότι ο Covid-19 έκανε επιπλοκές στην υγεία του και προκάλεσε μεγάλες αμφιβολίες για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Το προηγούμενο διάστημα είχε τεθεί θέμα απόκτησης επιθετικού, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς επέμενε να περιμένει τον Αχμέντ Χασάν. Η ενημέρωση που είχε ο Πορτογάλος ήταν ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός πάει από το καλό στο καλύτερο και τα πάντα θα ξεκαθάριζαν μετά τις γιορτές.

Ο Χασάν γύρισε από την Πορτογαλία που είχε μεταβεί στην άδεια που εξασφάλισε από τον Πέδρο Μαρτίνς και έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων. Κάθε μέρα ανεβάζει ρυθμούς ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ προπονήθηκε και στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο ίδιος θεωρεί ότι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί αν και κάνει προσπάθεια να τεθεί και πιο γρήγορα στη διάθεση του προπονητή του. Το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ωστόσο θα βάλει σε φουλ ρυθμούς τον Χασάν όταν ο παίκτης θα είναι στο 100%.

Εκτός από τον Αχμέντ Χασάν στο "Γ. Καραϊσκάκης" μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ προπονήθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός μπακ είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση αφού αγωνιζόταν κανονικά με την Πάσος Φερέιρα. Ο Μαρτίνς τον πήρε στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ προκειμένου ο παίκτης να μπαίνει στο κλίμα. Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης είναι πολύ πιθανό ο ποδοσφαιριστής να πάρει χρόνο συμμετοχής.