Λαμία: Ντεμπούτο Γρηγορίου με πολλά προβλήματα

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί η Λαμία στο εντός έδρας ματς της Δευτέρας (4/1, 19.30) κόντρα στον Άρη, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο των «κυανόλευκων».

Λαμία: Ντεμπούτο Γρηγορίου με πολλά προβλήματα

Όλα του... ντεμπούτου δύσκολα για τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος στην παρθενική του παρουσία στον πάγκο της Λαμίας καλείται να διαχειριστεί πολλές απουσίες της ομάδας της Φθιώτιδας, κυρίως εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού.

Ειδικότερα, στον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας (4/1, 19.30) απέναντι στον Άρη, ο κόουτς της Λαμίας δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους Θεοδωρόπουλο, Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Χατζηστραβό, Τσούκαλο, Μπουλούλη και Βασιλόγιαννη, ενώ ο Σαραμαντάς είναι τιμωρημένος αφού είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και δεν έχει σήμερα δικαίωμα συμμετοχής.

Αντιθέτως, ντεμπούτο σε αποστολή κάνουν οι Βλάχος, Τζανδάρης, Ταϊρόν και Μπιάρνασον, ενώ για πρώτη φορά φέτος μεταξύ των «εκλεκτών» βρίσκεται και ο Κατσίκας. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρουν και φανέλα βασικού.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα της Δευτέρας: Επασί, Κατσίκας, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Κωστίκας.

* Την Κυριακή η ΠΑΕ Λαμία έκανε γνωστό πως «στα τεστ στα οποία διενεργήθηκαν βρέθηκε ένα θετικό δείγμα σε μέλος της ομάδας μας το οποίο απομονώθηκε αμέσως εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό πρωτόκολλο».