Γιαννίκης: «Έπρεπε στο ημίωρο το σκορ να είναι 3-0» (vid)

Στα ατομικά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του και απέφεραν την ανατροπή του Απόλλωνα Σμύρνης (1-3) στα Γιάννινα απέδωσε την ήττα της ομάδας του ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης.

Γιαννίκης: «Έπρεπε στο ημίωρο το σκορ να είναι 3-0» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα και την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-3) για τη 14η αγωνιστική της Super League 1 στάθηκε στα λάθη της ομάδας του.

Τόνισε ότι δέχθηκαν την ισοφάριση και την ανατροπή των φιλοξενούμενων από δικά τους ατομικά λάθη και ζήτησε βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς, όπου έχουν διαπιστωθεί προβλήματα, αναμένοντας παράλληλα ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, διότι το ρόστερ είναι σχετικά περιορισμένο κατά δήλωσή του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μέχρι το 30' κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έπρεπε να είχε γίνει το σκορ 3-0 ή 4-0. Από ένα προσωπικό λάθος δεχθήκαμε ένα πέναλτι στην πρώτη φάση του Απόλλωνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι-ρουλέτα, όπου κάναμε πάλι ένα τεράστιο ατομικό λάθος και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Κι όταν είσαι στο γήπεδο αυτό πίσω στο σκορ, είναι δύσκολο να επανέλθεις».

Συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να γίνει μεγάλη ανάλυση τώρα. Οφείλουμε να βελτιωθούμε σε κάποιες συνθήκες που είναι λίγο δύσκολες στην καθημερινή δουλειά και να δούμε πού θα ενισχυθεί η ομάδα, γιατί το πρόγραμμα είναι βαρύ και το ρόστερ λίγο μικρό. Μιλάμε με τη διοίκηση για κάποιες ενισχύσεις για να βγει το πρόγραμμα αυτό. Αν σήμερα το παιχνίδι ήταν 2-0 ή 3-0 στο 30', τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Εμείς κάνουμε κάποια ατομικά λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε...».