Τάτσης: «Μια φάση επιπόλαια, δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι» (vid)

Ο Γιάννης Τάτσης στις δηλώσεις του μετά το 1-1 της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στο πέναλτι του Σφιντέρσκι.

Τάτσης: «Μια φάση επιπόλαια, δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι» (vid)

Η ΑΕΛ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της ώσπου στο 90+5 ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σφιντέρσκι από τον τερματοφύλακα Νάγκι.

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Δείτε το πέναλτι που κέρδισε ο Σφιντέρσκι στο 90'+5' (vid)

Ο Γιάννης Τάτσης στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς αναφέρθηκε και στη φάση αυτή. Είπε συγκεκριμένα:

«Μια φάση επιπόλαια δεν ξέρω αν είναι ή όχι. Μόνο και μόνο η προσπάθεια μας βγήκε αλλά θέλει και λίγο τύχη στα τελευταία δευτερόλεπτα».

Αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

«Κρατούσαμε τη νίκη, με μια φάση που δεν ξέρω αν υπάρχει παράβαση ή ο παίχτης του ΠΑΟΚ το εκβιάζει. Θα ήμουν ευχαριστημένος αν ερχόταν η νίκη αλλά αν με ρωτούσαν για την ισοπαλία πριν το παιχνίδι θα έλεγα ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα καθώς παίζαμε με τον ΠΑΟΚ».

Για τη σημασία του βαθμού: «Σημαίνει ότι πήραμε έναν βαθμό, θα θέλαμε τρεις βαθμούς έτσι όπως εξελίχθηκε όμως κρατάμε την εικόνα και κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Πρέπει να δουλέψουμε στις στημένες φάσεις που κινδυνέψαμε γιατί σε σετ παιχνίδι δεν μας απείλησε τόσο πολύ ο ΠΑΟΚ».

Για τη συνέχεια: «Το πρώτο που περίμενα εγώ, είναι να βρω χρόνο να προπονήσω την ομάδα. Δύο ότι περίμενα τους τραυματίες, επέστρεψαν πριν δύο περιπτώσεων και τρία να γίνουν κάποιες μεταγραφές περιμένουμε μια ή δύο για να έχουμε ανταγωνιστικό ρόστερ».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Τάτση

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας