ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1: Γκαρσία: «Το γκολ θέλει και ποιότητα»

Στο πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα εστίασε μετά το 1-1 με την ΑΕΛ ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Πάμπλο Γκαρσία.

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1: Γκαρσία: «Το γκολ θέλει και ποιότητα»

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποφύγει την ήττα στη Λάρισα και να ισοφαρίσει με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βιεϊρίνια. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο πρόβλημα που έχει η ομάδα του στο σκοράρισμα και τόνισε ότι είναι και θέμα ποιότητας.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: Χάσαμε δύο βαθμούς. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν βάζεις γκολ το πληρώνεις. Στο τέλος ισοφαρίσαμε, αλλά το πρόβλημα είναι όταν δεν σκοράρεις είναι δύσκολο. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες. Το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ και όταν δεν είσαι καλός στα τελευταία μέτρα το πληρώνεις. Μία φάση μας έκανε ο αντίπαλος το πληρώσαμε.

Για το πρόβλημα που υπάρχει στο γκολ: Το γκολ είναι δουλειά, είναι και ποιότητα. Μπορεί μερικές φορές να μην είσαι σε καλή μέρα. Η ομάδα προσπάθησε μέχρι το τέλος. Δεν είμαστε καλά γιατί θέλαμε τη νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια: Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα. Όταν δεν παίρνεις αποτελέσματα είναι δύσκολα. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες. Αύριο έχουμε προπόνηση και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Για τις δύο αλλαγές που έκανε: Επιθετικά είχαμε τον Τσόλακ και δεν είχαμε άλλον. Όλοι οι υπόλοιποι είναι χαφ. Βάλαμε τον Τσόλακ για να παίξουμε με δεύτερο φορ και τα παιδιά πάλευαν