Γεωργάτος για Ρέαμπτσιουκ: «Ταιριάζει στο στυλ του Ολυμπιακού»

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μίλησε για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που απέκτησε ο Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του.

Γεωργάτος για Ρέαμπτσιουκ: «Ταιριάζει στο στυλ του Ολυμπιακού»

Τον ρόλο του συντονιστή στρατηγικού πλάνου Εθνικών μας ομάδων έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει πολλάκις ότι ξέρει να ξεχωρίζει ταλέντα και δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ως ποδοσφαιριστής υπήρξε ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά είναι ο πλέον αρμόδιος για να σχολιάσει έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση.

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού ήταν καλεσμένος στο pre game της Nova και κλήθηκε να σχολιάσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά, τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Λόγω και της Εθνικής ομάδας ο Γεωργάτος ξέρει τον ποδοσφαιριστή και έχει άποψη για το αν μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

«Τον έχω παρακολουθήσει τον παίκτη. Είναι ένα επιθετικό μπακ που ταιριάζει στο πλάνο που έχει ο Ολυμπιακός. Το θέμα είναι πόσο θα μπορέσει να ενσωματωθεί στο περιβάλλον για να βγάλει τα χαρακτηριστικά του», ανέφερε ο Γεωργάτος για τον Μολδαβό μπακ που απέκτησε ο Ολυμπιακός.

Επιπλέον ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε και για τον Πινακά, ο οποίος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ. «Ο Πινακάς είχε κληθεί και στην Ελπίδων, αλλά κόλλησε κορονοϊό και δεν ήρθε στην ομάδα».