Για ολοκληρωμένη μεταγραφή του Λιβάγια στην Τραμπζονσπόρ γράφουν οι Τούρκοι!

Η «μεταγραφή του Λιβάγια στην Τραμπζονσπόρ δείχνει να έχει ολοκληρωθεί» γράφουν Τουρκικά Μ.Μ.Ε. την ίδια στιγμή που από την ΑΕΚ διαψεύδεται ακόμη κι η παραμικρή επαφή για τον διεθνή Κροάτη επιθετικό.

Για ολοκληρωμένη μεταγραφή του Λιβάγια στην Τραμπζονσπόρ γράφουν οι Τούρκοι!

Το όνομα του Μάρκο Λιβάγια παραμένει στην πρώτη γραμμή της αθλητικής επικαιρότητας στην Τουρκία αφού όπως γράφεται χαρακτηριστικά: «Η μεταγραφή του Λιβάγια στην Τραμπζονσπόρ δείχνει να έχει ολοκληρωθεί»

Αυτό μετέφερε, πιο συγκεκριμένα, η τουρκική ιστοσελίδα, Gunebakis που αναφέρει πιο αναλυτικά:

«Η μεταγραφή του Μάρκο Λιβάγια στην Τράμπζονσπορ δείχνει να έχει ολοκληρωθεί. Οι κυανέρυθροι, που έχουν προτείνει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ στον Κροάτη άσο φαίνεται πως τον έπεισαν να μετακομίσει στην Τουρκία», ξεκινά το σχετικό δημοσίευμα το οποίο υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία της ομάδας της Τραπεζούντας και με την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ άναψε το πράσινο φως για την μεταγραφή. Την ίδια στιγμή που η Τράμπζονσπορ δούλευε τις υποθέσεις των Γιούνκερ της Μπόντο Γκλιμπτ και τον Γεντλίν της Νιούκαστλ, ο τεχνικός διευθυντής ολοκλήρωνε την υπόθεση για το «10αρι». Γίνονται προσπάθειες η περίπτωση του Λιβάγια να τελειώσει σύντομα».

Πάντως από την ΑΕΚ διαψεύδουν όχι μόνο ότι υπάρχει η οποιαδήποτε συμφωνία για τον Κροάτη - ο οποίος από την Πρωτοχρονιά έχει το δικαίωμα να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του (σ. όπως κι ο Ολιβέιρα) για το καλοκαίρι, όταν κι εκπνέει το συμβόλαιο του με την «Ένωση» - αλλά κι ότι έχει έρθει κάποια ομάδα σ' επαφή μαζί τους για τον παίκτη.

Εξάλλου ισχύει ότι έχει δοθεί εντολή στον νέο τεχνικό διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ, να δρομολογήσει (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...) τόσο το θέμα του Λιβάγια όσο και του Ολιβέιρα το προσεχές 20ημερο.