Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-1: Επική ανατροπή για τους Αγρινιώτες! (highlights)

Ο Παναιτωλικός με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και νίκησε τον ΟΦΗ με 2-1.

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-1: Επική ανατροπή για τους Αγρινιώτες! (highlights)


Μέσα σ’ ένα δίλεπτο (83’-85’) ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει τη νίκη επί του ΟΦΗ με 2-1. Η ομάδα του Αγρινίου μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε στροφές στην επανάληψη και κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Μάλιστα εκτός από τα δύο γκολ είχε κι ένα χαμένο πέναλτι στο 65’ με τον Μάζουρεκ, το οποίο απέκρουσε ο Σωτηρίου. Αυτή είναι η δεύτερη νίκη του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, καθώς στις 7 Δεκεμβρίου είχε νικήσει τη Λάρισα με 2-1.

Με το τρίποντο αυτό το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα πήρε βαθμολογική ανάσα και ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ «αυτοκτόνησε» καθώς μέχρι το 83’ ήταν μπροστά στο σκορ και στο διάστημα αυτό δεν είχε απειληθεί ιδιαίτερα από τους Αγρινιώτες.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΟΦΗ 2-1
Γήπεδο: Παναιτωλικού
Σκόρερ: 83’ Μανθάτης, 85' Λιάβας - 55’ Στάικος
Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες κάρτες: Βούρος (33’), Κοροβέσης (67’), Λιάβας (72’), Μεγιάδο (85’), Τσιγγάρας (88’).
ΚΟΚΚΙΝΗ: Νέιρα (93’)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (78’ Τζανακάκης), Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Μάζουρεκ (71’ Ματσόλα), Αριγίμππι (88’ Αρσούρα), Ντίας, Βέργος (71’ Μανθάτης).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης (68’ Λυμπεράκης), Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Βούρος (92’ Γκαργκαλατζίδης), Στάικος (92’ Τσιλιαννίδης), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάρτζεον- Σαρδινέρο.