AEK: Δανεικός, ως το καλοκαίρι, στην Μορεϊρένσε ο Σιμάο!

ΑΕΚ και Μορεϊρένσε όχι μόνο ήρθαν σε συμφωνία αλλά επισημοποίησαν, με υπογραφές, το δανεισμό του Νταβίντ Σιμάο ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν στην Πορτογαλική ομάδα

AEK: Δανεικός, ως το καλοκαίρι, στην Μορεϊρένσε ο Σιμάο!

Ήταν γνωστό εδώ και μερικά 24ωρα ότι ο Νταβίντ Σιμάο οδεύει δανεικός προς την Μορεϊρένσε και το βράδυ της 2ης ημέρας της χρονιάς ήρθε κι η επισημοποίηση της συμφωνίας της ΑΕΚ με την Πορτογαλική ομάδα για τον 30χρονο χαφ.

Οι υπογραφές έπεσαν κι ο Πορτογάλος μέσος, που έτσι κι αλλιώς βρισκόταν στα πάτρια, καθότι παροπλισμένος επί Καρέρα (ενώ και με τον Χιμένεθ δεν επρόκειτο ν' αλλάξει το καθεστώς του...) θ' αγωνιστεί ως το φινάλε της σεζόν στην 9η ομάδα της βαθμολογίας του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ο παίκτης ήταν... φευγάτος και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο αλλά τότε δεν βρέθηκε ομάδα να καλύψει τα 400 χιλιάρικα των ετήσιων απολαβών του κι εκείνος προτίμησε να κάτσει στο... συμβόλαιο του παρά να κάνει ...σκόντο και να παίξει αλλού από την στιγμή που στην «Ένωση» δεν είχε θέση μετά την επιστροφή του από τoν δανεισμό του στην περσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην Χάποελ Μπερ Σεβά.