Ανσαριφάρντ: «Σοκ με τον Ομάρ, ας προσευχηθούμε όλοι»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για τον πολύ καλό του φίλο Ομάρ Ελαμπντελαουί και τόνισε ότι ο τραυματισμός του ήταν ένα σοκ για τον ίδιο.

Ανσαριφάρντ: «Σοκ με τον Ομάρ, ας προσευχηθούμε όλοι»

Από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης έχοντας υποστεί εγκαύματα στα μάτια από πυροτεχνήματα. Η κατάσταση της υγείας του Νορβηγού ποδοσφαιριστή είναι κρίσιμη και υποβάλλεται διαρκώς σε χειρουργεία προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στα μάτια του.

Το περιστατικό με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει συγκλονίσει την Τουρκία, την ποδοσφαιρική Ελλάδα και φυσικά τη Νορβηγία. Άπαντες είναι στο πλευρό του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και το εκφράζουν με κάθε τρόπο.

Αυτό έκανε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μίλησε στη Nova για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό. Ο Ιρανός επιθετικός είναι καλός φίλος με τον Ομάρ και όπως είπε μιλάει συνεχώς με δικούς του ανθρώπους για να ενημερώνεται για την πορεία της υγείας του ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι.

«Του στέλνω μηνύματα και του τηλεφωνώ διαρκώς αλλά δεν έχει απαντήσει λόγω της κατάστασης. Έχω επικοινωνήσει όμως με τον αδερφό του και κάποιους φίλους μας. Όλοι έχουν υποστεί σοκ από ό,τι συνέβη. Δεν θέλω να μιλήσω για την κατάστασή του διότι μπορεί να μην το θέλει ο ίδιος και η οικογένειά του, αλλά ζητάω από όλους να προσευχηθούν για τον Ομάρ», δήλωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.