Ματιές συνεχώς στον Ολυμπιακό η Νις!

Η Νις επανήλθε στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ με αφορμή το ενδιαφέρον για τον Παπέ Σισέ μετά από έξι μήνες, καθώς το περασμένο καλοκαίρι είχε ασχοληθεί με ακόμη έναν ερυθρόλευκο.

Ματιές συνεχώς στον Ολυμπιακό η Νις!

Να λοιπόν που η Νις επέστρεψε... Η γαλλική ομάδα δεν σταματάει να ρίχνει κλεφτές ματιές προς... Πειραιά μεριά. Και είναι γεγονός ότι εδώ και τρεις σερί μεταγραφικές περιόδους την βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας να έχει περίοπτη θέση στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Η Νις γενικότερα προσπαθεί να απλώσει τα δίχτυα της στον Ολυμπιακό. Τελευταία απόπειρά της, απ’ ό,τι λέει η γαλλική εφημερίδα «Equipe», είναι ο Παπέ Σισέ, για τον οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζει ενδιαφέρον.

Το θέμα βέβαια δεν είναι ο Σενεγαλέζος, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα της Νίκαιας που έχει έρθει πολλάκις στη χώρα μας για να παρακολουθήσει παιχνίδια των Πειραιωτών (πριν τον κορονοϊό) και είχε εστιάσει στο παρελθόν σε άλλους δύο ερυθρόλευκους άσους. Για την ακρίβεια τώρα είναι... πρώην.

Ο πρώτος με τον οποίο είχε ασχοληθεί σε δύο συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους, τον Ιανουάριο του 2020 και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, ήταν ο Κώστας Τσιμίκας. Μάλιστα, στις αρχές Ιουνίου είχε καταθέσει και μία προσφορά κοντά στα 15 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες τότε δεν το συζητούσαν. Όχι μόνο επειδή είχαν μπροστά τους την πρόκληση με την Γουλβς, αλλά επειδή τον κοστολογούσαν με περισσότερα χρήματα και απ’ ό,τι αποδείχθηκε, ορθώς έπραξαν καθώς ο παίκτης πήγε στην Λίβερπουλ δύο μήνες αργότερα.

Ο δεύτερος παίκτης για τον οποίο είχε γραφτεί στην Γαλλία ότι εξέταζαν οι άνθρωποι της Νις, ήταν ο Μαντί Καμαρά. Αυτό είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2019, αλλά αι πάλι τότε οι Γάλλοι είχαν βρει... τοίχο.