Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (pic)

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον Κυριακάτικο (3/1) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Οι επιλογές του Τραϊανού Δέλλα.

Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (pic)

Με μία προπόνηση σήμερα (2/1) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον Κυριακάτικο (3/1) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (Κυριακή 03.01.2021, ώρα 15.00) συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ματσόλα, Ντίας, Αριγίμπι, Άλβαρες, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Βέργος, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος.

Φυσικά η είδηση είναι πως ύστερα από τρεις μήνες είναι και πάλι διαθέσιμος ο Ματσόλα, ο οποίος ταλαιπωρώθηκε από ένα πρόβλημα τραυματισμού που είχε στο φιλικό με το Μεσολόγγι τον Οκτώβριο στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων. Στην αποστολή και ο Μανθάτης.

Στα πλάνα του προπονητή της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανού Δέλλα και ο κεντρικός αμυντικός Μαλής, ο οποίος επίσης έλειψε από τα τελευταία ματς του 2020 λόγω τραυματισμού. Παραμένει εκτός ο τραυματίας Καρασαλίδης.

Δεν είναι στην αποστολή οι Ντάλσιο, Μεντόσα, Γιάκολις, Ντουάρτε.

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός «αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των covid-19 test που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το προσωπικό της ομάδας μας. Μοναδική εξαίρεση ο ποδοσφαιριστής που εντοπίστηκε θετικός στον προηγούμενο έλεγχο, ο οποίος παραμένει δίχως συμπτώματα σε κατ’ οίκο περιορισμό».