ΠΑΟΚ: Έρχεται για υπογραφές ο Κρμέντσικ

Τη Δευτέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Τσέχος επιθετικός Μίχαελ Κρμέντσικ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει  το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έρχεται για υπογραφές ο Κρμέντσικ

Στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη αναμένεται την Δευτέρα ο Μίχαελ Κρμεντσικ για τις σχετικές υπογραφές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» τακτοποίησαν αρκετά γρήγορα τις όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν με την Μπριζ για τον δανεισμό του Τσέχου ο οποίος θα μπει στο αεροπλάνο και θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για τον εξάμηνο δανεισμό του.

ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μίκαελ Κρμέντσικ (vid)

Ο Κρμέντσικ, ο οποίος έχει 26 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του και 9 γκολ, στο πρωτάθλημα του Βελγίου έχει φέτος τρία γκολ και δύο ασίστ, ωστόσο είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών, καθώς η πρωταθλήτρια Βελγίου προχώρησε στην απόκτηση κι ενός ακόμη επιθετικού.

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι θα λύσουν το πρόβλημα στο σκοράρισμα με την απόκτηση του Τσέχου, μια και ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είναι ικανοποιημένος από τον Τσόλακ.

Ο Κροάτης επιθετικός είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί μάλιστα δανεικός, αν και ο ίδιος το διαψεύδει θέλοντας να πάρει μερικές ακόμα ευκαιρίες.