ΠΑΟΚ: Μοναδικός απών ο Μιχάι ενόψει ΑΕΛ

Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Ενέα Μιχάι, ο ΠΑΟΚ εγκαινίασε το 2021 με προπόνηση στην Τούμπα ενόψει της κυριακάτικης (3/1) εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ: Μοναδικός απών ο Μιχάι ενόψει ΑΕΛ

Το ξημέρωμα του 2021 βρήκε το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, να προετοιμάζεται για τον αγώνα με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή (3/1) για τη 14η αγωνιστική της Super League 1.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε η θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ, η σημερινή προπόνηση της Πρωτοχρονιάς περιελάμβανε αρχικά συναρμογή, στη συνέχεια ποδοβόλεϊ, ενώ το τελευταίο κομμάτι της δουλειάς αφορούσε εξάσκηση στα τελειώματα και στις στατικές φάσεις.

Μοναδικός απών ήταν ο προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό Ενέα Μιχάι, ο οποίος ήταν ο μόνος που μετέβη στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου ακολούθησε θεραπείες στο γυμναστήριο και στην πισίνα.

Αύριο, Σάββατο (2/1), οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα προπονηθούν στις 15:30 στην Τούμπα και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για τη Λάρισα, ενόψει της μεθαυριανής συνάντησης στο στάδιο Αλκαζάρ, που αρχίζει στις 17:15.