Ρέμπτσιουκ: «Θα δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό»

Ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και μάλιστα με ανάρτηση του υποσχέθηκε ότι θα δίνει τα πάντα για τη νέα του ομάδα.

Ρέμπτσιουκ: «Θα δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό»

Ήταν τέτοια η θέληση του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό που προτίμησε να αλλάξει τον χρόνο στον αέρα. Ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ έφτασε στην Ελλάδα ξημερώματα Πρωτοχρονιάς και η μεταγραφή του ανακοινώθηκε από την πειραϊκή την πρώτη ημέρα του 2021.

Επίσημο! Στον Ολυμπιακό ο Ρέμπτσιουκ

Ο Μολδαβός μπακ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2025. Είναι έτοιμος, ωστόσο να πιάσει άμεσα δουλειά και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ρέμπτσιουκ ήδη είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Πορτογάλο προπονητή και αυτό που έχει δείξει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι ότι πρόκειται για ένα παιδί με τεράστια θέληση και πάθος για να πετύχει στην ομάδα του Πειραιά.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό ο διεθνής μπακ με ανάρτηση του στο instagram έδειξε την αποφασιστικότητα που έχει να πετύχει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Και μια ξεχωριστή λέξη για την Πάσος Φερέιρα, για τον τρόπο που μου φέρθηκε από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, θα είμαι πάντα ευγνώμων», έγραψε χαρακτηριστικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.