Ολυμπιακός: Τώρα είναι πιο επικίνδυνη η ΑΕΚ

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Μανόλο Χιμένεθ είναι δεδομένο ότι θα κάνει τους "κιτρινόμαυρους" πιο επικίνδυνους στο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Τώρα είναι πιο επικίνδυνη η ΑΕΚ

Πρωτοχρονιά στον Ρέντη κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση. Η ομάδα του Πειραιά την Κυριακή υποδέχεται την ΑΕΚ για τη Super League και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για τη "μάχη" με τους "κιτρινόμαυρους".

Στις 16 Δεκεμβρίου βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε εκείνο το 1-1 στο ΟΑΚΑ. Από τότε, ωστόσο, άλλαξαν πολλά στην ΑΕΚ. Ο Μάσιμο Καρέρα αποτελεί παρελθόν για τους "κιτρινόμαυρους" με τον Μανόλο Χιμένεθ να παίρνει τη θέση του στην τεχνική ηγεσία. Φυσικά ο Ισπανός προπονητής δεν έχει το μαγικό ραβδί για να μεταμορφώσει την Ένωση, αλλά πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις η ομάδα που προχωράει σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία παρουσιάζεται βελτιωμένη.

Με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της η ΑΕΚ είχε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της και ήταν μία ομάδα που δεν ενέπνεε καμία σιγουριά στα μετόπισθεν. Ο Χιμένεθ είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να βάλει κάποιες… πινελιές του στην ομάδα, αλλά ξέρει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να αλλάξει πολλά. Στον Ολυμπιακό από την άλλη ξέρουν καλά ότι η ΑΕΚ σίγουρα δεν θα είναι η ίδια ομάδα με αυτή που αντιμετώπισαν πριν περίπου δύο εβδομάδες.

Ακόμη και η νοοτροπία των ποδοσφαιριστών της θα είναι διαφορετική. Είναι λογικό στο πρώτο παιχνίδι του Χιμένεθ στον πάγκο της να προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή. Όπως και να 'χει για τον Ολυμπιακό είναι ένα ματς παγίδα κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα είναι αρκετά επικίνδυνος να προκαλέσει ζημιά.