Βόλος: Θέλει τον Αλμπέρτο Μπουένο- Πάει και για δεύτερη ηχηρή μεταγραφή

Ο Βόλος περιμένει τη θετική απάντηση του Αλμπέρτο Μπουένο ενώ ο Αχιλλέας Μπέος είπε πως η ομάδα του θα κάνει και δεύτερη ηχηρή μεταγραφή. 

Βόλος: Θέλει τον Αλμπέρτο Μπουένο- Πάει και για δεύτερη ηχηρή μεταγραφή

Το 2021 φέρνει ενίσχυση για τον Βόλο, καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αλμπέρτο Μπουένο για να καλύψει το κενό που άφησε ο Αμρ Ουάρντα που πήγε στον ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στην εκπομπή «Το Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας», «φωτογράφισε» τον 33χρονο Ισπανό ενώ επισήμανε πως η ομάδα της Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει δύο ακόμη ηχηρές μεταγραφές.

Αναφορικά στον Μπουένο, οι άνθρωποι του Βόλου αισιοδοξούν πως θα απαντήσει θετικά μέσα στο σαββατοκύριακο, καθώς αυτός είναι ο εκλεκτός τους για να καλύψει το κενό που άφησε ο Αρμ Ουάρντα.

Ο Αλμπέρτο Μπουένο έκανε τα πρώτα βήματά του στο ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Αγωνίστηκε σε Ντέρμπι Κάουντι, Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Ράγιο Βαγεκάνο, Πόρτο, Γρανάδα, Λεγανές, Μάλαγα και στην Μποαβίστα. Από την τελευταία έμεινε ελεύθερος την 1η Σεπτεμβρίου και έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Ο Αλμπέρτο Μπουένο εχει πετύχει 81 γκολ στην καριέρα του, σε 380 επίσημα ματς.