ΑΕΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Σιμάνσκι

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο Ντάμιαν Σιμάνσκι διαγνώστηκε με κορoνοϊό, μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε πριν την τελευταία προπόνηση του 2020, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς κι ο Πολωνός δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Σιμάνσκι

Λίγες ώρες πριν φύγει το 2020 επέστρεψε ο εφιάλτης του κορονοϊού στην ΑΕΚ η οποία ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των, εβδομαδιαίων, τεστ ανίχνευσης της πανδημίας, που διενεργήθηκαν στα Σπάτα, πριν από την τελευταία προπόνηση της χρονιάς, βρέθηκε θετικός ο Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Ο Πολωνός χαφ (ο οποίος είναι αναπληρωματικός την φετινή σεζόν) τέθηκε σε καραντίνα και δεν υπολογίζεται για τον πρώτο αγώνα του 2021, το Κυριακάτικο ντέρμπι (03/01, 19.30) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση της «Ένωσης» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ντάμιαν Σιμάνσκι βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, κατά τον σημερινό έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα. Ο διεθνής Πολωνός μέσος έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί, ενώ έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ευχές από την «κιτρινόμαυρη»οικογένεια στον Ντάμιαν για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα.Μεγάλη προσοχή απ’ όλους μας και υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας!»