Άρης: Μέρος προπόνησης ο Κάτσε, ευχές από τον Καρυπίδη

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Άρη για το 2020, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να στέλνει τις ευχές για το νέο έτος που έρχεται. 

Άρης: Μέρος προπόνησης ο Κάτσε, ευχές από τον Καρυπίδη

Πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Άρη με τον Εργκούς Κάτσε να βγάζει ένα μέρος του προγράμματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Σε δύο γκρουπ έγινε η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης στη Λαμία (04/01, 19:30).

Όπως και χθες, ο Τζέιμς Τζέγκο συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης (αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά), ενώ ο Εργκυς Κάτσε ακολούθησε κομμάτι του προπονητικού προγράμματος (στη συνέχεια έκανε και πάλι ατομικό), το οποίο περιελάμβανε –και για τα δύο γκρουπ- ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, ταχύτητες και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων με μπάλα.

Η αυριανή πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στο «Δασυγένειο».

Παράλληλα ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στέλνοντας τις ευχές του για τη νέα χρονιά: «Το 2020 ήταν μια χρονιά που μας ανάγκασε όλους να αναθεωρήσουμε τις αξίες της ζωής και να συνειδητοποιήσουμε πως η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό όλων. Ταυτόχρονα, καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να θεωρούμε τίποτα, πια, ως δεδομένο.

Η πανδημία έπληξε άπαντες, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο. Οφείλουμε όλοι να πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από καρδιάς στους υγειονομικούς όλων των βαθμίδων για τη μεγάλη μάχη που δίνουν εδώ και ένα χρόνο περίπου με αυτόν τον αόρατο εχθρό.

Η ζωή συνεχίζεται, όμως. Όλοι προσπαθούμε να αντλήσουμε δύναμη μέσα από αυτήν την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε για να προχωρήσουμε…

Για τον Άρη μας, η χρονιά που φεύγει είχε και πάλι έντονες στιγμές. Πρόσφερε δυνατά συναισθήματα. Οι χαρές που μας χάρισε η ομάδα μας ήταν περισσότερες και θεωρώ ότι κάναμε ακόμη ένα βήμα μπροστά, σε όλα τα επίπεδα.

Το 2021 κρύβει νέες προκλήσεις. Είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε, παρότι οι συγκυρίες παραμένουν δύσκολες, αφού οι συνέπειες της πανδημίας έχουν επηρεάσει παγκοσμίως το ποδόσφαιρο.

Σαν Άρης , όμως, είμαστε δυνατοί και έτοιμοι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Να είναι σίγουρος ο κόσμος μας.

Για το 2021 εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους. Εύχομαι να το επιτρέψουν οι συνθήκες, ώστε το συντομότερο ο κόσμος της ομάδας μας να επιστρέψει στο “σπίτι” μας γιατί πιστεύω ότι το 2021 θα φέρει κάτι καλό στον Άρη μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας