ΑΕΚ: Με τεστ κορονοϊού αλλά χωρίς απρόοπτα η τελευταία προπόνηση του 2020

Πριν την έναρξη της προπόνησης της ΑΕΚ, στα Σπάτα, τελευταίας του 2020, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό της τμήμα υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού 

ΑΕΚ: Με τεστ κορονοϊού αλλά χωρίς απρόοπτα η τελευταία προπόνηση του 2020

Δίχως κάποιο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ για το 2020, στα Σπάτα, η οποία προστέθηκε στην προετοιμασία της ενόψει της προετοιμασίας της για το Κυριακάτικο (03/01, 19.30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν, κανονικά, όλοι οι παίκτες της ομάδας γεγονός που διευκολύνει τα σχέδια του τεχνικού Μανόλο Χιμένεθ.

Σ' αυτούς δεν ανήκει, ουσιαστικά, ο Παουλίνιο Μότα, που βρίσκεται στην πατρίδα του και δεν υπολογίζεται (σ. ο εκπρόσωπος του έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα), ειδικά μετά την εμφάνιση του κόντρα στον Βόλο, στη Ριζούπολη, στο τελευταίο ματς της «Ένωσης» στη χρονιά.

Πριν από την έναρξή της τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο τεστ ανίχνευσης του ιού Covid-19.

Η επιστροφή των ανθρώπων της ΑΕΚ στα Σπάτα, θα γίνει ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 18.30, όταν είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση του 2021.