ΠΑΟΚ: Προπόνηση, υποδοχή του νέου χρόνου και πάλι προπόνηση (vid)

Προπονήθηκε και σήμερα η ομάδα του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ την Κυριακή (3/1, 17:15). 

ΠΑΟΚ: Προπόνηση, υποδοχή του νέου χρόνου και πάλι προπόνηση (vid)

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την ΑΕΛ συνέχισε και σήμερα (31/12) η ομάδα του ΠΑΟΚ δίνοντας έμφαση στο τακτικό κομμάτι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Χρόνος για γιορτές και χαλαρότητα δεν υπάρχει. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (03.01) επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να δουλεύουν προκειμένου να εμφανιστούν για τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (31.12) περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής μέσα από πληθώρα ασκήσεων και παιχνιδιών, ενώ στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ κι ασχολήθηκαν με τελειώματα και αμυντικές τοποθετήσεις. Ο Ενέα Μιχάι έκανε θεραπείες στο φυσιοθεραπευτήριο και την πισίνα.

Οι παίκτες αναχώρησαν για τα σπίτια τους, θα αλλάξουν χρόνο με τις οικογένειές τους και την Παρασκευή (01.01) θα συναντηθούν στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:30».

Παράλληλα ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ανάρτησε βίντεο στο οποίο φιλοξενεί ορισμένες ιστορίες αλλά και συναισθήματα που έχουν νιώσει οι φίλοι της ομάδας.

Δείτε το:

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας