ΑΕΛ: Aνακοίνωση για Μελιβίλιο και Παπαγεωργίου και δυο κλεισμένες μεταγραφές

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ διέψευσε το ενδιαφέρον της για τους Μελιβίλιο και Παπαγεωργίου, τονίζοντας πως έχει κλείσει δύο παίκτες. 

ΑΕΛ: Aνακοίνωση για Μελιβίλιο και Παπαγεωργίου και δυο κλεισμένες μεταγραφές

Κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει για τους Μελιβίλιο και Παπαγεωργίου σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΕΛ. Παράλληλα η θεσσαλική ΠΑΕ τόνισε πως έχει πραγματοποιήσει δύο ακόμη μεταγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ενδιαφέρθηκε για τους ποδοσφαιριστές Melivilio και Παπαγεωργίου.

Ο Melivilio προτείνεται στην ΠΑΕ ΑΕΛ τα 3 τελευταία χρόνια, σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους, όμως παρά το ότι το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό για παίκτη από την Αργεντινή, κανείς από τους προπονητές μας δεν τον ενέκρινε.

Με τον Λαρισαίο Θανάση Παπαγεωργίου υπήρξε συζήτηση προ μηνός, αλλά αφενός ο νέος προπονητής μας κ. Τάτσης δεν τον ενέκρινε, θέλοντας έναν πιο επιθετικό μπακ έστω και σαν δεύτερη λύση, αφετέρου η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας δεν επιθυμούσαν και δεν επιθυμούν να διαταράξουν την σχέση τους με την ΠΑΕ Καλαμάτα, την οποία θεωρούμε αδελφό σωματείο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πραγματοποίησε δύο ακόμη μεταγραφές, οι παίκτες έχουν ανευρεθεί και θα είναι στην Λάρισα τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας