Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι «πετάει το μπαλάκι» στη διοίκηση για τα πειθαρχικά παραπτώματα

Ο Λάζλο Μπόλονι κλήθηκε να σχολίασε τα περιστατικά πειθαρχικών παραπτωμάτων στον Παναθηναϊκό και σχολίασε πως έχει βαρεθεί τις αντιδράσεις των παικτών που βλάπτουν την ομάδα.

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι «πετάει το μπαλάκι» στη διοίκηση για τα πειθαρχικά παραπτώματα

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης (3/1, 15:00), στην έναρξη του δεύτερου γύρου της Super League, ο Λάζλο Μπόλονι ρωτήθηκε για τα περιστατικά πειθαρχικών παραπτωμάτων στον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος τεχνικός σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Καταρχήν δεν είμαι εγώ αυτός που λαμβάνει τα πειθαρχικά μέτρα. Και ποτέ δεν λέω ότι πρέπει να επιβάλλουμε δύο ή δύο χιλιάδες ευρώ σαν πρόστιμο. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και υπάρχει και η διοίκηση η οποία αποφασίζει για το τι πρέπει να γίνει», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Για μένα προσωπικά, για τους παίκτες που είπατε, δεν υπάρχει από την πλευρά μου κάτι το χρηματικό εγώ όμως θέλω να πω ότι αρκετά πλέον και έχω βαρεθεί τις αντιδράσεις αυτές και τα ρεφλέξ που δημιουργούν ένα κακό όνομα ή μια κακή κατάσταση για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει διοίκηση που έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί αυτά τα προβλήματα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας