Άρης: «Στα μαλακά» ο Ματέο Γκαρσία που έδωσε πειστικές εξηγήσεις για την απουσία του

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Ματέο Γκαρσία για την καθυστερημένη επιστροφή του από την χριστουγεννιάτική άδεια

Άρης: «Στα μαλακά» ο Ματέο Γκαρσία που έδωσε πειστικές εξηγήσεις για την απουσία του

Πολύ καπνός, καθόλου φωτιά στην υπόθεση της καθυστερημένης επιστροφής του Ματέο Γκαρσία από την χριστουγεννιάτική άδεια.

Όπως είναι γνωστό στη πρώτη προπόνηση (27/12) μετά το τετραήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Άκης Μάντζιος στους παίκτες του ο Ματέο Γκαρσία πήρε απουσία.

Ο Αργεντινός πλάγιος επιθετικός δεν έδωσε το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, όπως συνέβη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, χωρίς μάλιστα να ενημερώσει σχετικά τους ιθύνοντες την ΠΑΕ.

Από την ΠΑΕ είχε γίνει γνωστό ότι με την επιστροφή του θα κληθεί σε απολογία ώστε να δώσει εξηγήσεις για την απουσία του αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα τιμωρηθεί παραδειγματικά για το παράπτωμά του.

Τελικά η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία που απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες του κιτρινόμαυρους έκλεισε σήμερα, μετά τις εξηγήσεις που έδωσε.

Ο Γκαρσία μίλησε για αρκετή ώρα με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άκη Μάντζιο, έδωσε εξηγήσεις για ποιο λόγο δεν έφτασε την καθορισμένη μέρα μετά την άδεια του.

Φαίνεται πως οι εξηγήσεις του ήταν πειστικές γιατί αποφασίστηκε να κλείσει εδώ το θέμα χωρίς να δοθεί άλλη συνέχεια.

Ο Ματέο Γκαρσία όπως και ο Λούκας Σάσα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα επανένταξης στη σημερινή προπόνηση.

Ο Τζέιμς Τζέγκο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Εργκυς Κάτσε ακολούθησε και πάλι κομμάτι του προπονητικού προγράμματος, το οποίο περιελάμβανε ενεργοποίηση, επιθετική τακτική, καθώς και παιχνίδι τακτικής.