Υπόθεση Ρέμπτσιουκ: Το μυαλό της Πόρτο στην Γκιμαράες και όχι στον Μολδαβό

Στην Πόρτο είχαν το μυαλό τους στο ματς με την Γκιμαράες την Τρίτη (29/12) και όχι στον Όλεγκ Ρέμπτσιουκ, για τον οποίο «καίγεται» ο Ολυμπιακός.

Υπόθεση Ρέμπτσιουκ: Το μυαλό της Πόρτο στην Γκιμαράες και όχι στον Μολδαβό

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η υπόθεση του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ θα φτάσει μέχρι τέλους από πλευράς Πόρτο. Την Τρίτη (29/12) το μυαλό των «δράκων» ήταν στο παιχνίδι με την Γκιμαράες και όχι στον Μολδαβό αριστερό μπακ, για τον οποίο έχει δικαίωμα επαναγοράς του, εφόσον παρουσιάστηκε η πρόταση του Ολυμπιακού.

Από την Δευτέρα (28/12) οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την Πάσος Φερέιρα και με τον ποδοσφαιριστή, ο Ρέμπτσιουκ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά εκκρεμεί να αποφασίσει η Πόρτο για το αν θα κάνει χρήση της ρήτρας επαναγοράς του ή όχι.

Οι «δράκοι» συνεχώς καθυστερούν και δίνουν μία εντύπωση ότι θέλουν να βγάλουν τα... συκώτια, όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και του ποδοσφαιριστή που έχει δείξει ξεκάθαρα την προτίμησή του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Την Τρίτη (29/12) λοιπόν με αφορμή το εκτός έδρας παιχνίδι τους με την Γκιμαράες, άφηναν να εννοηθεί ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι ο αγώνας και τίποτε άλλο.

Δεν έχουν μείνει πάντως και πολλά χρονικά περιθώρια. Πρέπει να απαντήσει τις επόμενες ώρες η Πόρτο, με τον Ρέμπτσιουκ και τον Ολυμπιακό να ελπίζουν ότι η μεταγραφική θα γίνει τελικά και ο παίκτης θα έρθει στη χώρα μας τις πρώτες μέρες του νέου έτους.

Η δε Πάσος Φερέιρα από την πλευρά της, το έχει πάρει απόφαση ότι θα χάσει τον παίκτη, καθώς ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του.