ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον Ουρουγουανό μέσο Κολομπίνο!

Την μεταγραφή του Ουρουγουανού μέσου Νίκολας Κολομπίνο, από την Γουόντερερς του Μοντεβιδέο, ολοκλήρωσε η ΑΕΛ που τον υπέγραψε για 2,5 χρόνια

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον Ουρουγουανό μέσο Κολομπίνο!

Πριν ξεκινήσει, επίσημα, η μεταγραφική περίοδος η ΑΕΛ πραγματοποίησε κίνηση ενίσχυσης της με την απόκτηση του Ουρουγουανού μέσου, Νίκολας Κολομπίνο, από την Μοντεβιδέο Γουόντερερς (ομάδα της 1ης κατηγορίας της πατρίδας του).

Ο 27χρονος Λατινοαμερικάνος χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με την ομάδα του Θεσσαλικού κάμπου και παρουσιάστηκε, φορώντας τα βυσσινί, από τον πρόεδρος κ. Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μεταγραφής του:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστού Colombino Rodriguez Andrian Nikolas.
O ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός της Montevideo Wanderers FC και αγωνίσθηκε σε αυτή για 10 χρόνια έχοντας περισσότερες από 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
Ο Colombino Rodriguez Andrian Nikolas είναι 27 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Λάρισα μαζί με την σύζυγο του και θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις.
Ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος μιας και αγωνίσθηκε με την ομάδα του τελευταία φορά στις 5/12/2020.»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας