Παναθηναϊκός: Θέλει τον μέσο Χότσκο της Μουσκρόν

Νέο δημοσίευμα στο Βέλγιο για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» σύμφωνα με την ιστοσελίδα «dhnet.be» θα κάνουν πρόταση για τον μέσο Ντένι Χότσκο της Μουσκρόν.

Παναθηναϊκός: Θέλει τον μέσο Χότσκο της Μουσκρόν

Για τον Μαυροβούνιο μέσο, Ντένι Χότσκο ετοιμάζει πρόταση ο Παναθηναϊκός. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Λόβτσεν, έπαιξε στην Ποντγκόριτσα και το 2017 πήγε στην Φαμαλικάο για να ακολουθήσει η Μουσκρόν.

Η ιστοσελίδα «dhnet.be» είναι αυτή που αναφέρεται στην περίπτωση του 26χρονου μέσου, ο οποίος δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του τεχνικού επιτελείου της Μουσκρόν.

«Γερμανικές ομάδες και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται στο τιμόνι του Παναθηναϊκού και φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Λαμκέλ Ζε που θα συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή.

Μαζί του ενδέχεται να μετακινηθεί και ο Χότσκο, το προφίλ του οποίου αρέσει στον Μπόλονι αλλά και στον Γάλλο αθλητικό διευθυντή, Πιέρ Ντρεοσί.

Η ομάδα από την Αθήνα σύντομα θα καταθέσει πρόταση δανεισμού για 6 μήνες με οψιόν αγοράς του αφού δεν έχει αρκετά χρήματα. Η Μουσκρόν, η αλήθεια είναι, ότι δεν θα πρέπει να εμποδίσει την μεταγραφή.

Το κόστος θα φτάσει περίπου στο 1 εκατομμύριο για τον 26χρονο που είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.