Ολυμπιακός: Άπαντες παρόντες στον Ρέντη μετά την χριστουγεννιάτικη άδεια

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (3/1).

Ολυμπιακός: Άπαντες παρόντες στον Ρέντη μετά την χριστουγεννιάτικη άδεια

Στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν και τυπικά από την Δευτέρα (28/12) την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους με την ΑΕΚ που θα γίνει στο Καραϊσκάκη στις 3 Ιανουαρίου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε όλους τους παίκτες να επιστρέφουν στην ώρα τους από την χριστουγεννιάτικη άδεια και (πλην φυσικά των Χασάν και Μπρούνο που είναι έξω ακόμη λόγω της περιπέτειάς τους με τον Covid19) να υπολογίζει άπαντες για το ματς με την «Ένωση».

Οι Βαλμπουενά και Ντρέγκερ προπονήθηκαν την Δευτέρα (28/12) σε κανονικούς ρυθμούς (σ.σ. ο δεύτερος πήγε λίγο πιο συντηρητικά, αλλά είναι έτοιμος για την ΑΕΚ), ενώ από την Τρίτη (29/12) θα αρχίσει σιγά-σιγά να φαίνεται κιόλας τα όσα έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς για την πρεμιέρα του β’ γύρου.

Το σημαντικό είναι ότι φόρτισαν άπαντες τις μπαταρίες τους και ειδικά οι ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με τα συνεχόμενα παιχνίδια ανά τρεις-τέσσερις μέρες, όπως οι Καμαρά, Ραφίνια, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Ελ Αραμπί και Εμβιλά.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο έως και παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ, τότε ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς θα είναι το πώς θα φτιάξει την ενδεκάδα, καθώς θα αναγκαστεί να αφήσει εκτός κάποιους «ενδεκαδάτους».

Για τον Βαλμπουενά για παράδειγμα έχει σκοπό στην παρούσα φάση, να του δώσει σταδιακά χρόνο συμμετοχής, να τον χρησιμοποιήσει στο δεύτερο ημίχρονο λόγω της αποχής του περίπου 1,5 μήνα, αλλά αν ο Γάλλος συνεχίζει να είναι με το πόδι στο... γκάζι στον Ρέντη, τότε θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα τον ξεκινήσει ή θα τον αφήσει στον πάγκο.