Άρης: Η Νότιγχαμ Φόρεστ αφήνει παράθυρο ανοικτό για Γκερέρο

Θετικοί είναι στην Νότιγχαμ Φόρεστ για την παραχώρηση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, με τον οποίο στον Άρη θέλουν να κάνουν την υπέρβαση. 

Άρης: Η Νότιγχαμ Φόρεστ αφήνει παράθυρο ανοικτό για Γκερέρο

«Ανοικτοί» στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι οι άνθρωποι της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως άλλωστε άφησε να εννοηθεί και ο προπονητής της ομάδας Κρις Χάουτον.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τον Γκερέρο για την κορυφή της επίθεσής τους και ο προπονητής της Νότιγχαμ αναφέρθηκε στους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα και ρόλο…

«Μπορούμε να θέσουμε το θέμα ως εξής: Με την ομάδα που διαθέτουμε και τον αριθμό των παικτών που έχουμε σ’ αυτή, υπάρχει σοβαρή σκέψη να στηριχθούμε στους παίκτες οι οποίοι μπορούν να παίξουν περισσότερα λεπτά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θα προσπαθήσουμε να παραχωρήσουμε δανεικούς κάποιους ποδοσφαιριστές.

Τώρα, ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες, δεν μπορούμε να πούμε το παραμικρό έως ότου τελειώσει κάτι, θα είναι άδικο εξάλλου απέναντι στους ποδοσφαιριστές και πιθανόν αυτή τη στιγμή να μην είμαστε απόλυτα βέβαιοι για το ποιοι θα είναι αυτοί. Πρέπει όμως να δημιουργήσουμε συνθήκες ισορροπίας στην ομάδα. Σίγουρα έχουμε πάρα πολλούς παίκτες στην ομάδα».