«Πρώτη» στο Ρέντη με απόντα τον Μαρτίνς

Ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Ολυμπιακό με τον Πορτογάλο να μη βρίσκεται στο προπονητήριο. Ποιοι παίκτες πήγαν.

«Πρώτη» στο Ρέντη με απόντα τον Μαρτίνς

Ο αρχικός προγραμματισμός για την «πρώτη» συγκέντρωση του Ολυμπιακού στο Ρέντη έκανε λόγο για ομιλία του Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές και ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού, αλλά και των όσων θα ακολουθήσουν στο Ζέεφελντ. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και το αρχικό πλάνο των Πειραιωτών άλλαξε.

Ο 48χρονος προπονητής δεν βρέθηκε στο Ρέντη παρά το γεγονός ότι ήταν προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών. Έτσι δεν έγινε ομιλία, ούτε και γνωριμία με τους παίκτες όπως είχε προγραμματιστεί. Οι ποδοσφαιριστές πήγαν στο προπονητήριο πήραν το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου και έφυγαν. Έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ και θα περάσουν εργομετρικά και ιατρικά Σάββατο και Κυριακή με ένα ρεπό. Από Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους μέχρι τις 25 Ιουνίου που θα αναχωρήσει η αποστολή για το Ζέεφελντ.

Σε μία ιδιαίτερη πρώτη συγκέντρωση και ασυνήθιστη από τα προηγούμενα χρόνια, αφού σε αυτή δεν ήταν ο προπονητής έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι πήγαν στο Ρέντη. Το παρών έδωσαν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Ομάρ, Σάλιακας, Κούτρης, Τσιμίκας, Ένγκελς, Σισέ, Βούκοβιτς, Νικολάου, Ρομάο, Σιώπης, Ανδρούτσος, Καμαρά, Φορτούνης, Πάρντο, Μανθάτης, Ξύδας, Τζούρτζεβιτς, Βέργος, Μάριν, Σεμπά, Μάνος και Βρουσάϊ.

Περνάει εργομετρικά ο Μπουχαλάκης

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν βρέθηκε το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και το σαββατοκύριακο θα περάσει κανονικά εργομετρικά τεστ.

Δύσκολα ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που αποκόμισε στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Ο Έλληνας μπακ δεν είναι στο 100% με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.