ΠΑΟΚ: Προτάθηκε στη Γαλατασαράι ο Εσίτι

Ο Άντερσον Εσίτι του ΠΑΟΚ προτάθηκε στην Γαλατασαράι όπως αναφέρουν σήμερα (28/12) οι Τούρκοι.

ΠΑΟΚ: Προτάθηκε στη Γαλατασαράι ο Εσίτι

Τουρκικό Μέσο αναφέρει σήμερα(28/12), πως ο ατζέντης του Άντερσον Εσίτι του ΠΑΟΚ πρότεινε τον μέσο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη Γαλατασαράι ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου!

Σύμφωνα με το «Fotospor», ο ατζέντης του Ογκενεκάρο Ετέμπο της Γαλατάσαράι πρότεινε στον τουρκικό σύλλογο δύο εναλλακτικές, ώστε να αποδεσμεύσουν τον 25χρονο κεντρικό μέσο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αυτές φαίνεται πως είναι ο μέσος της Άστον Βίλα, Μάρβελους Νακάμπα, και ο μέσος του ΠΑΟΚ, Άντερσον Εσίτι, τους οποίος εκπροσωπεί φυσικά, όπως και τον Ετέμπο.

Ο Γάλλος εκπρόσωπος των τριών παικτών φέρεται να πρότεινε ως πρώτη εναλλακτική τον Νακάμπα της Άστον Βίλα, δίνοντας βέβαια και το όνομα του Εσίτι ως φθηνότερη επιλογή, σε περίπτωση που οι Τούρκοι δεν θέλουν να δώσουν ένα μεγάλο ποσό.

Βέβαια πάντα μιλάμε, υπό την προϋπόθεση πως θα αποχωρήσει από την Τουρκία, ο Ετέμπο. Μόνο σε αυτή την περίπτωση η Γαλατασαράι θα κοιτάξει για άλλους μέσους.

Σύμφωνα με το Τουρκικό δημοσίευμα, ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει μεγάλη επιρροή στα στελέχη της Γαλατασαράι και έτσι δεν αποκλείεται το όλο θέμα να προχωρήσει, αν και ο Εσίτι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να είναι στις πρώτες επιλογές των ανθρώπων της Τουρκικής ομάδας.