Μπόλονι για Αλαφούζο: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ, αλλά δεν μπορεί να πάει στα ματς λόγω των οπαδών»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι δήλωσε πως ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει το βραβείο Νόμπελ για την παρουσία του στην «πράσινη» ΠΑΕ αν και όπως είπε δεν μπορεί να πάει στα παιχνίδια λόγω των οπαδών.

Μπόλονι για Αλαφούζο: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ, αλλά δεν μπορεί να πάει στα ματς λόγω των οπαδών»

Συνέντευξη στην πατρίδα του παραχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι. Ο 67χρονος Ρουμάνος προπονητής μίλησε για την καριέρα του, την ηλικία του, τον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Μπόλονι για την ηλικία του είπε: «Δεν έχετε πληροφορηθεί τα νέα. Μόλις έκλεισα τα... 30! Αγγίζεις ένα θέμα, αυτό της ηλικίας, που πάντα ενοχλεί έναν άνθρωπο με πολλά χρόνια. Η απάντηση για να μένεις νέος είναι μία: η δουλειά! Μέρα με την μέρα αφιερώνω μιάμιση ή δύο ώρες στον εαυτό μου».

Για την πίεση: «Δεν το βλέπω ως πίεση αλλά ως επιθυμία να αφήσω κάτι πίσω μου. Ίσως είμαι πολύ εγωιστής αλλά για εμένα είναι ανάγκη, με ικανοποιεί, πως κάνω κάτι. Αυτή η πίεση δεν με ενοχλεί, είμαι σε ανταγωνισμό με τον εαυτό μου».

Για τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση στην ομάδα: «Έχουμε κάποια πλάνα στον Παναθηναϊκό, θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Το οικονομικό πρόβλημα που είχε η ομάδα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Ντιναμό για παράδειγμα.

Έγιναν λάθη σε δύσκολα χρόνια, προέκυψε και η παγκόσμια οικονομική κρίση και η ομάδα έφτασε κοντά στο χείλος του γκρεμού. Ο λογαριασμός έφτασε κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Ο ιδιοκτήτης ήταν αυτός που συμφώνησε να πληρώσει γιατί είχε την δυνατότητα να το κάνει. Ειλικρινά ένας άντρας σαν εκείνον αξίζει το βραβείο Νόμπελ, αλλά δεν μπορεί να πάει στα παιχνίδια λόγω των οπαδών».