Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για Ρέμπτσιουκ, παρά τα σενάρια περί Πόρτο

Ο Ολυμπιακός που έχει εστιάσει στον Ρέμπτσιουκ για το αριστερό άκρο της άμυνας, επιθυμεί να ξεμπερδεύει με τη μεταγραφή του μπακ έως την Πρωτοχρονιά. Επιμένουν στην Πορτογαλία για τη ρήτρα επαναγοράς της Πόρτο.

Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για Ρέμπτσιουκ, παρά τα σενάρια περί Πόρτο

Άλλο η επιθυμία και άλλο η πραγματικότητα... Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να ξεμπερδεύει με τη μεταγραφή του αριστερού μπακ ακόμα και μέσα στην εβδομάδα. Αν είναι εφικτό, ακόμα και έως την Πρωτοχρονιά. Όχι για να έρθει και να παίξει στο ματς με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου, αλλά για να μπει το συντομότερο δυνατόν στο κλίμα και να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα ματς που ακολουθούν από την επόμενη εβδομάδα. Είτε με τον Αστέρα Τρίπολης, είτε με τον Παναιτωλικό...

Αυτό θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς, που θέλει άμεσα να εμφανιστεί ο νέος αριστερός μπακ στον Ρέντη. Όλα τα βλέμματα - και δικαιολογημένα - έχουν πέσει πάνω στον Όλεγκ Ρέμπτσιουκ της Πάσος Φερέιρα, τον οποίο «έδειξε» ο Μαρτίνς εδώ και μέρες ως τον παίκτη που μπορεί να διεκδικήσει με σοβαρές αξιώσεις την είσοδό του στην ενδεκάδα. Εκεί όπου στο πρώτο μισό της σεζόν ο Χοσέ Χολέμπας έδειχνε να παίζει μόνος του, λόγω των καμωμάτων του Ρούμπεν Βινάγκρε.

Ο Ρέμπτσιουκ λοιπόν είναι η ιδανική λύση για τον Μαρτίνς και για αυτό το λόγο στον Ολυμπιακό έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να τον κάνουν δικό τους, παρά τα όσα διέρρεαν το πρωί της Κυριακής (27/12) οι Πορτογάλοι περί «μπασίματος» της Πόρτο και ότι η ρήτρα επαναγοράς από πλευράς «δράκων» ανέρχεται στα 500 χιλιάρικα. Είναι χρήματα που αν όντως τον ήθελε τόσο πολύ η Πόρτο, θα μπορούσε να τον αποκτήσει από... χθες.

Ίσως να είναι και μία προσπάθεια από πλευράς Πάσος Φερέιρα να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό, που έχει μπει εδώ και μέρες αποφασιστικά στη διεκδίκηση του παίκτη.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, με τον Ρέμπτσιουκ που - παρεμπιπτόντως έπαιξε 90 λεπτά στο ματς της Πάσος Φερέιρα με την Φαρένσε - να ανυπομονεί να έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων.