Ολυμπιακός: Τέλος η άδεια, αρχίζει η προετοιμασία για ΑΕΚ

Την Δευτέρα (28/12) επιστρέφουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στις προπονήσεις και ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (3/1).

Ολυμπιακός: Τέλος η άδεια, αρχίζει η προετοιμασία για ΑΕΚ

Τέλος η επταήμερη άδεια για τους «ερυθρόλευκους». Από τη Δευτέρα (28/12) τα... κεφάλια μέσα, καθώς μπροστά τους έχουν ένα βουνό να ανέβουν, με παιχνίδια ανά τρεις-τέσσερις μέρες για τους επόμενους δύο μήνες.

Το ξεκίνημα του 2021 είναι απαιτητικό για τον Ολυμπιακό, καθώς θα κληθεί να παίξει σε διάστημα δέκα ημερών με ΑΕΚ (μέσα), Αστέρα Τρίπολης (έξω), Παναιτωλικό (έξω) και ΠΑΟΚ (έξω).

Την Δευτέρα (28/12) ξεκινάει η προετοιμασία των Πειραιωτών για το παιχνίδι με την «Ένωση». Μια «Ένωση» που αποτελεί μυστήριο ως προς το πώς θα παρουσιαστεί με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, το πόσο διαφορετική θα εμφανιστεί στο Καραϊσκάκη και σε ποιες αλλαγές θα προχωρήσει ο νέος τεχνικός της σε σχέση με τα όσα είχε παρουσιάσει ο Μάσιμο Καρέρα έως και πριν τα Χριστούγεννα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει ότι θα έχει διαθέσιμο τον Βαλμπουενά, αλλά και τον Ντρέγκερ για το παιχνίδι της Κυριακής (3/1) με την ΑΕΚ, ενώ περιμένει να δει και σε τί κατάσταση θα έχουν γυρίσει όλοι όσοι είχαν εξαφανιστεί σε διάφορα μέρη του πλανήτη (Ραφίνια και Αφρικανοί) για να περάσουν με τις οικογένειές τους τα Χριστούγεννα.

Ουσιαστικά το πρόγραμμα της Δευτέρας (28/12) θα είναι ένα ξεμούδιασμα και από την Τρίτη (29/12) θα... γκαζώσουν οι Πειραιώτες στον Ρέντη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στο πρώτο ματς της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ, που θέλει να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Φάληρο.