Το «μπαμ» με Πρίγιοβιτς ψάχνει ο Άρης

Ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης ψάχνεται για την περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Αλ Ιτιχάντ.

Το «μπαμ» με Πρίγιοβιτς ψάχνει ο Άρης

Ο Άρης σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτό μαρτυρούν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται αναφορικά με τους παίκτες που κοιτάζει για την κορυφή της επίθεσης. Αρχικά έκανε κίνηση για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Η περίπτωση του Ισπανού πρώην φορ του Ολυμπιακού και νυν της Νότιγχαμ δεν έχει εγκαταλειφθεί.

Τις τελευταίες ώρες βουίζει η Μέση Ανατολή, ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης άρχισε να ψάχνεται για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς! Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ που τώρα αγωνίζεται στην Αλ Ιτιχάντ, είναι ο διακαής πόθος του ιδιοκτήτη της θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ και ήδη έχει ξεκινήσει κάποιες επαφές για να πληροφορηθεί τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης και κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί μία τέτοια μεταγραφή. Λέγεται μάλιστα, ότι το θέμα του Πρίγιοβιτς το χειρίζεται ο ίδιος ο Καρυπίδης.

Φυσικά το μεγάλο «αγκάθι» στην υπόθεση είναι το οικονομικό κομμάτι, καθώς ο Πρίγιοβιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Άραβες έως το 2023 και οι ετήσιες απολαβές του είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Εννοείται ότι ο Άρης δεν μπορεί να δώσει αυτά τα ποσά, ούτε καν το 1/4 του συμβολαίου του Σέρβου επιθετικού, ο οποίος με τη φανέλα της ομάδας από την Τζέντα έχει συνολικά 15 γκολ και 5 ασίστ σε 36 παιχνίδια.

Η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει πρόβλημα, απ’ ό,τι λένε οι πληροφορίες, να αφήσει τον παίκτη να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ωστόσο, για να πάει στον Άρη θα πρέπει να συμβούν μία σειρά από συγκεκριμένα πράγματα: Πρώτον, να κάμψει ο ίδιος ο Πρίγιοβιτς τις όποιες αντιστάσεις μπορεί να έχει ώστε να πάει στον «αιώνιο αντίπαλο» του ΠΑΟΚ, να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου η Αλ Ιτιχάντ (μιλάμε για δανεισμό δηλαδή) και φυσικά να μειώσει κατά πολύ τις απολαβές του ο ποδοσφαιριστής.

Προφανώς, πολύ πιο εφικτή περίπτωση είναι ο Γκερέρο σε σχέση με τον Πρίγιοβιτς.