Σούντγκρεν: Το delivery φίλων του ΠΑΟΚ και το μπάτζετ του Ολυμπιακού

Ο Ντάνιελ Σόυντγκρεν σε συνέντευξη που έδωσε στη Σουηδία μίλησε για το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Σούντγκρεν: Το delivery φίλων του ΠΑΟΚ και το μπάτζετ του Ολυμπιακού

Ο Ντάνιελ Σόυντγκρεν παραχώρησε συνέντευξη σε σουηδικό Μέσο κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ αλλά και στη μάχη τίτλου με τον Ολυμπιακό.

Για την αντιπαλότητα Άρη και ΠΑΟΚ αποκάλυψε και το εξής γεγονός: «Λόγω κορονοϊού η παράδοση του φαγητού γίνεται με ντελίβερι. Όταν αυτοί είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και με βλέπουν άλλοι γελούν και άλλοι κοροϊδεύουν λίγο. Κάνουν πως δεν θέλουν να παραδώσουν το φαγητό, αλλά αστειευόμενοι. Υπάρχει ένας τεράστιος ανταγωνισμός εδώ. Αλλά χαίρομαι που έπαιξα ντέρμπι πέρυσι με κόσμο στην εξέδρα. Ήταν καυτό»

Ο Σούντγκρεν ήταν εκτός πλάνων επί Ένινγκ αλλά με τον Μάντζιο έγινε βασικός: «Μου έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα και έχουμε μια καλή σχέση. O νέος προπονητής δεν αφήνει κανέναν έξω. Όλοι αισθάνονται ότι εμπλέκονται. Κατά τη γνώμη μου, έχουμε τον καλύτερο πάγκο στο πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες που θα μπορούσαν εξίσου εύκολα να αρχίσουν κάθε παιχνίδι. Έτσι, υπάρχει ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις φέτος» είπε.

Ο Άρης βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και ο Σούντγκρεν δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο.

«Έχουμε μια υπέροχη ομάδα. Όμως θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Ο Ολυμπιακός έχει περίπου είκοσι φορές μεγαλύτερο προϋπολογισμό σε σύγκριση με εμάς και παίκτες του είναι Champions League. Είναι σαφές ότι είναι δύσκολο. Αλλά αν παίζουμε όπως τώρα και έχουμε την ίδια άμυνα, σίγουρα θα παλέψουμε μέχρι τέλους» δήλωσε.