Μπακάκης: "Πάμε να κερδίσουμε στην Τούμπα και τέλος"

Ο Μιχάλης Μπακάκης τόνισε ότι η ΑΕΚ θα πάει για τη νίκη στην Τούμπα, ένω αναφέρθηκε και στο στόχο της ομάδας του να κατακτήσει το πρωτάθλημα 

Μπακάκης: "Πάμε να κερδίσουμε στην Τούμπα και τέλος"

Ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης δήλωσε η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, δίνοντας το σύνθημα για τρίποντο στην Τούμπα, ενώ μίλησε ακόμα για τη φετινή μάχη του τίτλου:

"Πήραμε μια σημαντική και δύσκολη νίκη με τον Πανιώνιο. Γνωρίζοντας ότι είχε χάσει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη ήταν η μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε αυτό που έπρεπε και το κάναμε.

Ήμασταν κατά πολύ ανώτεροι στο παιχνίδι, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Τελικά με λίγο άγχος πήραμε τη νίκη κι αυτό κρατάμε. Τώρα ξεκούραση και βλέπουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ", δήλωσε στη "Live Sport" και συνέχισε:

"Στην Τούμπα δεν υπολογίζουμε τη διαφορά που έχουμε ή θα έχουμε με τον ΠΑΟΚ. Πάμε να κερδίσουμε και τέλος. Το κάναμε με παίκτη λιγότερο στην Αθήνα, είμαστε καλύτερη ομάδα και το έχουμε αποδείξει και πάμε να το δείξουμε και εκεί. Τα δικαστικά, οι αποφάσεις και όλα τα γύρω-γύρω δεν μας ενδιαφέρουν εμάς.

Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο, στόχος μας είναι η ΑΕΚ να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε παντού όλους. Γι’ αυτό είμαστε η καλύτερη ομάδα και οι περισσότεροι αντίπαλοι το παραδέχονται".