Τσόλακ: Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Όσιγιεκ

Ο Αντόνιο Τσόλακ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ αλλά για την ώρα δεν έχει προσφέρει και ακούγεται έντονα πως θα αποχωρήσει. Δημοσιεύματα στην Κροατία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από την Όσιγιεκ.

Τσόλακ: Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Όσιγιεκ

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κροατία, η Όσιγιεκ που προσπάθησε τις προηγούμενες ημέρες να πείσει τον Μάριο Μάντζουκιτς που παραμένει χωρίς ομάδα, να πει το ναι, κοιτάζει άλλες περιπτώσεις.

Μία από αυτές είναι του επιθετικού Αντόνιο Τσόλακ του ΠΑΟΚ.

«Ο Τσόλακ δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για καλές στην Ελλάδα και για αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αναζητεί νέο περιβάλλον όπου θα μπορούσε να έχει πιο σημαντικό ρόλο. Είναι δεδομένο ότι θέλει να είναι στην λίστα του Ντάλιτς , ώστε τα 24 λεπτά που αγωνίστηκε στον φιλικό αγώνα με την Τουρκία να μην είναι τα μοναδικά που θα έχει στην Εθνική Κροατίας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα 24sata που αποκαλύπτει και το ενδιαφέρον της Όσιγιεκ για τον επιθετικό της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Γενικότερα τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα για τον Τσόλακ, είναι αρκετά, γεγονός που δείχνει πως ο παίκτης...ψάχνεται για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ αφού δεν είναι στις πρώτες επιλογές του κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Πάμπλο Γκαρσία.

Μένει να φανεί εάν τελικά θα αποχωρήσει ή θα παραμείνει και θα πείσει τον Γκαρσία πως αξίζει μια θέση στο βασικό σχήμα.