Λαμκέλ Ζε: «Έχω πει το ναι στον Παναθηναϊκό»

Ο Λαμκέλ Ζε όπως είπε έδωσε την συγκατάθεσή του για να παίξει στον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν θα συνεργαστεί και πάλι με τον τεχνικό των «πράσινων» Λάζλο Μπόλονι.

Λαμκέλ Ζε: «Έχω πει το ναι στον Παναθηναϊκό»

Ο Λαμκέλ Ζε θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό και να συνεργαστεί ξανά με τον Λάζλο Μπόλονι. Ο ακραίος επιθετικός από το Καμερούν περιμένει τις εξελίξεις με την Άντβερπ για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού βέβαια στον Παναθηναϊκό.

Ο Καμερουνέζος ακραίος επιθετικός δίνει... ειδήσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και από την πρώτη στιγμή που το όνομά του ήρθε στην επιφάνεια για το «τριφύλλι», δεν έχει σταματήσει να βάζει πράσινα και να προαναγγέλλει μετακόμιση στην Αθήνα.

Οι Βέλγοι γράφουν για Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε και Παναθηναϊκό

Αυτή τη φορά, ανέφερε: «Ναι, έχω δώσει την συγκατάθεσή μου», αναδημοσιεύοντας κείμενο από το Βέλγιο που αναφέρεται στην υπόθεσή του με τον Παναθηναϊκό και πλέον αναμένονται εξελίξεις με τους «πράσινους» και την Άντβερπ για την μεταγραφή τους στους «πράσινους».

Από τη στιγμή που ο Αφρικανός δεν υπολογίζεται από την ομάδα του και ο Παναθηναϊκός τον θέλει, τότε πολύ δύσκολα θα χαλάσει ο δανεισμός του στους «πράσινους».

Στον Παναθηναϊκό θα συνεργαστεί φυσικά ξανά με τον Ρουμάνο τεχνικό Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος ξέρει τον παίκτη και τον θέλει.